Copyright © 2020. All Rights Reserved

За нас

За нас

Здравейте!

Казвам се Кристина Андонова. От 2018г се занимавам с плетене. Разучавам нови и нови техники, с които да вкарвам уют във вашия дом. Тъй като много хора, които се докоснаха до нещата ми, се запалиха по плетенето, реших да създам академия, в която да покажа какво съм научила, както и да предлагам всички материали, с които работя, на едно място.

Работя предимно по поръчка - идеята ми е да създавам неща, специално за вас, спрямо цветовете в дома ви и спрямо нуждите ви. Вие избирате цветовете, размера и плетката, а щом съм готова, заедно избираме и панделлка / ако желаете /.

Имам офис в София, в жк. Славия. Може да дойдете на място, след предварителна уговорка. На място ще видите кое какво представлява и ще може по-лесно да изберете от какво имате нужда. Мога да съдействам с цветови комбинации и идеи.

Срокът, в които ще бъде изработена поръчката ви, е две седмици.

Работя предимно със Спиди, тъй като имам договор за по-ниска цена при доставки.

Всичко пристига при вас персонализирано и с подарък.

Над 50лв поемам доставката до офис на Спиди.

Ако вече имате нещо от мен - може да се включите в групата за клиенти, във фейсбук - Pillow Point FAMILY.

За въпроси и поръчки може да се свържете с мен, по най-удобният за вас начин.

Как да си изплетем панерче, само за 30 минути? How to crochet basket for half an hour? TUTORIAL

Най-лесният и бърз начин! #crochet #crochetbasket #handmade #корзинаизпряжи #корзинаизтрикотажнойпряжи #корзинкиизтрикотажнойпряжи #корзина #корзинка #корзинкаизтрикотажнойпряжи #корзинки #корзины #корзинкакрючком #корзинасфруктами #корзиныдлядома