Онлайн среща

  • Марка: Pillow Point
+ -
50,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Здравейте! Ако плетете от скоро и имате нужда от допълнителни напътствия и обучения - вече предлагам онлайн срещи, за начинаещи. Ако сте изгледали всички мои видеа, но все пак имате неясни неща и се чудите защо не ви се получава - можем да проведем един час и да видя какво и как правите, къде бъркате и да ви обясня и покажа как точно да се поправите. Вие ще ме виждате, както и аз вас, така че ще мога да добия точна представа и да стигнем заедно до крайния резултат.

Имам над 3000 продадени плетива, от този тип. Можете да разгледате всичко, направено от мен в страницата ми във фейсбук. Занимавам се с това от 2018г.

Срещите се провеждат в Зуум, могат да се записват, така че да ги гледате след това когато пожелаете. След предварително плащане / по банков път / ще получите обаждане от мен, в което да се уточним за удобен час. 

Онлайн консултацията е с времетраене 60мин.

Предварително трябва да имате поне кука и прежда. 

Часът може да е от понеделник до събота, между 9 и 19ч. Записват се седмица по-рано. Ако закъснеете за часа си е за ваша сметка, няма да компенсирам време на никого. 

Един път можете да смените часа / не по-късно от 24 часа, преди урока / . При повторно неявяване от ваша страна - парите няма да ви бъдат възтановени!

Подгответе си и предварителни въпроси, които да ми пратите, за да мога и аз да бъда подготвена за тях като се чуем.   

Тези часове са за начинаещи. Обяснявам и показвам основните неща.