Често задавани въпроси (FAQ)

Трябва ми конкретен цвят, но не успявам да го намеря в сайта, имате ли такъв?

Всичко налично е качено в сайта, ако разгледате конкретната категория и не успеете да намерите търсения от вас цвят - значи нямам такъв, не мога да ви кажа дали ще има и кога

Кога ще има нови цветове / основи / прежди ?

Не мога да бъда точна и конкретна в отговора на този въпрос. Можете да следите страницата във фейсбук или профилът в инстаграм, за да виждате всеки път, когато нещо ново е заредено.

Имам поръчка, кога ще я пратите?

Аз, също като вас, имам желание да изпратя вашата поръчка възможно най-бързо. Опитвам се всеки ден да изпращам вашите пратки, но понякога са изключително много и не успявам. Максималният срок за изпращане на вашата пратка е 48ч. след като е направена поръчката.

Колко материал ми е необходим за изплитане на панер / чанта?

Няма как да получите конкретен отговор на този въпрос, тъй като има значение дали има кожена основа, дървена основа, с кой номер кука плетете, какъв модел прежда, какъв вид плетка, както и точни размери на желаното изделие. Дори след тази информация няма как да ви кажа точно колко метра прежда ще ви бъдат нужни. Най- добре първо намерете модел и начин на изработка - там ще видите какво ще ви е необходимо.

Преди време си бях закупила прежда от вас, но не намирам същия цвят. Дали случайно нямате останал?

Всичко налично е качено в сайта, ако не намирате същия звят, значи е изчерпан. Не мога да ви кажа дали ще има същия нюанс и кога, обикновено всеки път цветовете са различни

Мога ли да взема поръчката си на място? Кога и как?

Не, това е онлайн магазин, който не предлага  услугата вземане от място

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас